BSO de Meerpaal in Naarden is onze nieuwste zwerfvuilambassadeur!


Steeds meer lokale kinderopvang locaties gaan regelmatig met haar kinderen zwerfafval opruimen! De nieuwste loot aan onze steeds groeiende boom zwerfvuilambassadeurs is buitenschoolse opvang De Meerpaal in Naarden. Eerst gaf Karin Hille van onze werkgroep duurzaam onderwijs een gastles over afvalscheiding en zwerfafval. Erna gingen de kinderen op jacht naar zwerfafval rondom de Meerpaal en het Naarderbos. Gewapend met onze Gooise Meren 100% zwerfvuilvrij bingokaart die je hieronder kunt downloaden.

  • Ook ambassadeur worden? Geef je op via dit formulier.

  • Ook een gastles op jouw school of kinderopvang? Neem contact op met Maya Heinsbroek.

  • Benieuwd of jouw straat al een ambassadeur heeft, check het op onze kaart.
Ondersteuning duurzame initiatieven

Wil je een stuk groen van de gemeente adopteren en heb je daar plantjes voor nodig? Wil je op jouw school een projectweek over bijvoorbeeld de plastic soep organiseren? Kun je contacten of hulp bij een businessplan gebruiken voor een duurzaam initiatief? Mail ons, vinden we fijn!

Word ook zwerfvuilambassadeur

Feline van Raaijen.png

In meer dan 273 straten in Gooise Meren wordt regelmatig zwerfafval opgeruimd door bewoners. Wil je ook mee helpen, geef je dan op via dit formulier. Hier kun je ook afvalknijpers aanvragen. Benieuwd of jouw straat al een ambassadeur heeft? Check het op onze plattegrond.

Check hier op welke grond jouw huis staat en lees wat je kunt doen om je huis en tuin meer klimaatbestendig te maken.

Biologische zaden, planten, bomen en nog veel meer vind je op de BioTuinWijzer. Ook voor inspiratie en hulp bij het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van een eigen (biologisch-ecologische) tuin, balkon of dakterras.

Bedankt voor je aanmelding!