top of page

Artikel

AH Koekoeklaan vol Afvalhelden


Nu te bewonderen in de etalage van de Albert Heijn Koekoeklaan: De Afvalhelden. Gemaakt door brugklassers van De Fontein Bussum tijdens de projectweek die is samengesteld door onze werkgroep duurzaam onderwijs, de school en de lokale AH.

In april van dit jaar hebben Trashpacker Tijmen Sissing en Bussummers Karin Hille van Plastic Circle en Maaike Uitenbroek van Creatieve Educatie de leerlingen vier dagen uitgedaagd om manieren te bedenken om zwerfvuil te verminderen en voorkomen in Bussum Zuid. Naast het Willem de Zwijger College, Vitus Naarden én Bussum en het Goois Lyceum ruimt De Fontein nu ook de snoeproute naar de dichtstbijzijnde super op.


Sinds de projectweek heeft de school goed contact met de AH. Zo goed zelfs dat de super sinds dit weekend een etalage heeft ingeruimd met door leerlingen gemaakte kledingstukken van zwerfvuil en door henzelf bedachte quotes. Als je in de buurt bent neem dan vooral een kijkje.


Wil je op jouw school ook een projectweek over zwerfvuil, energie, fair fashion of biodiversiteit, neem dan contact op met onze werkgroep Duurzaam Onderwijs.

Comments


Overige artikels

Onze thema's

Aanmelden nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page