top of page

Artikel

(Kerst)inkopen bij de lokale boer

Tuurlijk kun je naar de supermarkt gaan voor al je kerstboodschappen. Maar er is zoveel lokaal lekkers te vinden om je (kerst)diner net wat meer speciaal te maken dat we de adressen even op een rijtje hebben gezet.


Bij de familie Meester kun je terecht voor zuivel, vlees, honing, groente en fruit. De boerderij heeft geen huisnummer maar je komt er door de brug over te gaan op de Noordpolderweg, richting Muiderberg. Volg deze weg tot de bocht, daar staat een grote rood/bruine metalen koe, ga het doodlopende weggetje in, na ongeveer 50 meter zie je de Melkdrive. Dagelijks kun je hier zelf zuivel tappen. Op vrijdag van 12-17 uur en zaterdag van 10-16 uur is de melkdrive bemand en kun je het uitgebreide assortiment kopen.

In de Muier boerderijwinkel op de zorgboerderij van André en Marijke kun je huisgemaakte producten, zuivel, eitjes. groente en fruit kopen. Ze zijn woensdag, donderdag en vrijdag open van 12-16 uur en zaterdag van 10-16 uur. Adres: Weesperbinnenweg 7 in Muiden.


Boerderij van de Muiderzee Muiden & Naarden

Bij de boerderij van Annie Heijdra en familie kun je vlees bestellen van de eigen boerderij. Bestellingen kun je doorgeven via 06-11465383, 06-15236142 of per mail. Afhalen kan op de Noordpolderweg 11 in Muiden of de Overscheense weg 2a in Naarden.


Muiderzee catert ook voor feesten en bezorgt aan huis.

Vers van 't Land Naarden

Bij dit familiebedrijf in Naarden kun je door hen

samengestelde seizoensboxen met groente, vlees- en zuivel bestellen of een combinatie daarvan zoals bijvoorbeeld de groenten & fruitbox. Als het niet op de boerderij verbouwd of gemaakt wordt gaat Nicole langs boeren in Noord-Holland om er zo voor te zorgen dat de boxen lekker divers zijn.


Bestellen gaat via hun website. Als je op woensdag vóór 21 uur bestelt, wordt het op zaterdag bezorgd.

Comentarii


Overige artikels

Onze thema's

Aanmelden nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page