top of page

Artikel

Actie bedrijventerrein Naarden


Gisteren is in een stralend zonnetje Alpha Assembly Solutions begonnen met het opruimen van zwerfafval in en rondom 'hun' Energiestraat in Naarden. Ze zijn de allereerste zwerfvuilambassadeur op bedrijventerrein Gooimeer Zuid en hopen andere ondernemingen enthousiast te maken ook zwerfafval te gaan opruimen met hun personeel.


Vrijwilligerswerk onder werktijd

Mark Postema (2e van links op de foto): "Wij zijn een internationaal bedrijf, maken onderdelen in de techniek en hebben ongeveer 6000 medewerkers. Wij zetten ons sinds vorig jaar vaak in voor goede doelen als bijvoorbeeld het organiseren van een kerstmarkt in een bejaardentehuis of meedoen aan de 'Run for Kika'. Ons beleid is dat er voor elk uur wat je onder werktijd aan vrijwilligerswerk besteedt, een bedrag wordt gedoneerd aan een persoonlijk te kiezen goed doel. Sowieso zijn wij een heel informeel bedrijf maar dit soort activiteiten bindt onderling ook; je ervaart dat collega's anders zijn dan op de werkvloer".


Maatschappelijk werk lokale gemeenschap

Mark: "Ik vind het belangrijk dat we ook een doel steunen of maatschappelijk werk doen waar wij direct bij betrokken zijn. Wij zijn gevestigd in Naarden en hoe leuk als je in de lokale gemeenschap iets kunt betekenen. Ik ben op internet gaan zoeken en kwam jullie initiatief Gooise Meren 100% zwerfvuilvrij tegen. Het contact daarmee verliep heel prettig, vandaar dat wij zwerfvuilambassadeur zijn geworden".


Patrick Verleun, manager Operations: "Ik sta volledig achter deze actie en breng dit initiatief ook naar de FIN, de bedrijvenvereniging in Naarden. Hoe meer bedrijven meedoen, hoe beter".


Ook mee helpen met collega's?

Neem contact met ons op via de mail. Op bedrijventerrein Gooimeer Noord is Chrysal al langere tijd zwerfvuilambassadeur. Ook voor dit terrein kun je je natuurlijk als zwerfvuilambassadeur opgeven. Meer weten over ons initiatief Gooise Meren 100% zwerfvuilvrij, kijk dan hier.


Het was overigens wat lastig om een groepsfoto te maken. Zodra ze de deur uit stapten begon de groep op te ruimen en was er geen aandacht meer voor de groepsfoto.

留言


Overige artikels

Onze thema's

Aanmelden nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page