top of page

Artikel

Maak deel uit van ons uitgebreide zakelijk netwerk


Ons platform richt zich op Gooise Meren en betrekt daar ook zoveel mogelijk lokale ondernemers en partijen bij. In de lokale krant van vandaag hebben we een dubbele pagina gepubliceerd die is samengesteld door Jessica de Jong van Tekstbroodje uit Naarden en heeft Naardernees Geert Gratema wederom een cartoon gemaakt op basis van de inhoud van de pagina's.


Op Linkedin hebben we inmiddels 462, veelal lokale connecties. Het zou goed zijn als je zoveel mogelijk lokaal inhuurt of bestelt. Onze flyers worden gedrukt op Biotop papier, zonder optische witmaker en FSC gecertificeerd door Imprimo uit Bussum. Kwartiermakers worden gezocht binnen Gooise Meren, zodat afstanden kort zijn en als we voor een evenement catering nodig hebben betrekken we dat ook lokaal.


Gezocht!

In de krant van vandaag hebben we ook onze nieuwe rubriek geplaatst: gezocht. Hier verzamelen we oproepen voor bijvoorbeeld platte daken ten behoeve van collectieve zonnepanelen, een vrijwilliger voor de Fairtrade groep Gooise Meren et cetera. Neem vooral een kijkje of er iets tussen staat waar je aan wilt en kunt bijdragen.

Comments


Overige artikels

Onze thema's

Aanmelden nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page