top of page

Artikel

Energiespreekuur tijdens Repair Cafés


Energiecoaches van energiecoöperatie Wattnu verzorgen tijdens bijeenkomsten van de Repair Cafés in Bussum en Naarden het Energiespreekuur.


De vrijwillige E-coaches geven, terwijl je wacht, uitleg over de mogelijkheden van kleine en grotere energiebesparende maatregelen. Ook kunnen ze meer vertellen meer over diensten van Wattnu, zoals energiecoaching, de energiedisplays die je kunt lenen om ondermeer energieslurpers op te speuren, het laten maken van een warmtescan van jouw huis en de collectieve inkoopacties op gebied van isolatie en zonnepanelen.


REPAIR CAFE NAARDEN

Elke 1e zaterdag van de maand van 10-12 uur in Buurtcentrum De Plataan, Majoor Kampsstraat 3 in Naarden. Data: 5 maart, 2 april, 7 mei 2022


REPAIR CAFE BUSSUM

Elke 2e zaterdag van de maand van 10-12 uur in Denksportcentrum, Nieuwe Englaan 6 in Bussum. Data: 12 maart, 9 april, 14 mei 2022


WAARDEBON 50 EURO

Inwoners van Gooise Meren kunnen zich bij de energiecoaches melden voor een gratis tasje met energiebesparende tips en producten*. Heeft u de smaak te pakken gekregen wat betreft energie besparen? Via www.wattnu.org/waardebon kunt u ook nog een bon aanvragen, waarmee u in de digitale webwinkel energiebesparende producten t.w.v. 50 Euro mag uitzoeken. UPDATE 28 februari 2024: deze waardebon actie is verlopen.


WATTNU ENERGIEKLUSSER

Heb je energiebesparende producten via een waardebon, tasje of andere actie van Wattnu? En is er geen familielid of aardige buur die je helpt om radiatorfolie, tochtstrip en/of Led-lampen aan te brengen? Vraag dan een Energieklusser aan. Een vrijwilliger van de Vrijwillige Thuishulp Centrale neemt contact op en komt een uurtje langs om de producten te helpen aanbrengen.


Het energiespreekuur is i.s.m. energiecoöperatie Wattnu, buurtplatform Keverdijk, Versa Welzijn, Bibliotheek Naarden, de Schakel, RepairCafé Naarden en Repair Café Bussum. * De acties zijn mogelijk gemaakt dankzij subsidie van het Rijk i.s.m. de gemeente en geldt zolang de voorraad strekt en is voor bewoners van Gooise Meren. Per adres/bewoner kan men één keer energiebesparende producten krijgen.

Comments


Overige artikels

Onze thema's

Aanmelden nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page