top of page

Artikel

Onderzoek deelauto's KTV buurt Naarden


Buurtplattform KTV uit Naarden heeft een enquête uitgezet om te peilen of er behoefte is aan (elektrische) deelauto's in de wijken Keverdijk, Thijssepark en Vierhoven.


De enquête kun je hier invullen. Jesse van den Hoven heeft met zijn bedrijf Meerdelen.nl al twee elektrische deelauto’s in Bussum staan. Links op de foto staat de Nissan Leaf die in samenwerking met Ledsdoitnow is aangeschaft. De auto rechts is een Renault Zoe en alleen beschikbaar voor leden met een MeerAuto abonnement, dus zonder kosten per uur. De Renault is beschikbaar vanaf 85 euro per maand inclusief laadkosten, verzekering en parkeervergunning voor geheel Amsterdam en Bussum-Oost. Als hij bezet is kun je met MeerAuto de Nissan nemen. De Nissan heefct een parkeervergunning voor Bussum-Centrum en Bussum-Oost. Inschrijven voor de 2 deelauto's kan op gooise.meerdelen.com/


Uitbreiding met eCampers, elektrische (bak)fietsen en meer

Gooise MeerDdelen wil graag uitbreiden met elektrische (bak-)fietsen, een autobusje, eCamper en verschillende soorten auto’s. Heb je interesse, laat het weten via het mailformulier van Gooise MeerDelen.

Comments


Overige artikels

Onze thema's

Aanmelden nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page