top of page

Artikel

Shop ook inhuur lokaal


Elk kwartaal publiceren we een dubbele pagina in de lokale kranten van Gooise Meren. Als het zo uitkomt houden we vast aan één thema zoals bijvoorbeeld de publicatie van vandaag. Maar even zo vaak hebben we een hele schakering aan lokaal, duurzaam nieuws. Maar een constante is de geweldige cartoon van Naardernees Geert Gratama. Telkens geeft hij zijn eigen, vaak humoristische, draai aan onze onderwerpen.

INZET LOKAAL TALENT

Wij proberen altijd in onze gemeente talent te scouten. Zo worden de publicaties in de kranten gemaakt door de Bussumse Jessica de Jong van Tekstbroodje. De hesjes voor onze zwerfvuilambassadeurs worden milieuvriendelijk bedrukt door Hans van Thisway uit Naarden en laten we PR materiaal drukken door Imprimo uit Bussum die al vele jaren gebruik maakt van duurzame printmethodes en papier. Opmaak laten we meestal doen door de Bussumse Maaike Uitenbroek van Uiten Creatieve Communicatie. Bij de Ekoplaza Bussum halen we lekkers voor bijeenkomsten en mokken lenen we bij Kringloop Naarden. Nagenoeg elke expertise is binnen onze gemeentegrenzen te vinden!


Link met ons

Met veel lokale ondernemers zijn we gelinkt op LinkedIn. Bekijk onze connecties en shop lokaal. Of het nu om een opdracht of spullen gaat.


Meer spreads bekijk je onderaan op de pagina van onze Vlechters.

Comments


Overige artikels

Onze thema's

Aanmelden nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page