Ter nagedachtenis van 'man op de maan' ing. Evert Willem de Bruin


Helaas hebben we het droevige bericht ontvangen dat Evert de Bruin op 8 februari is overleden. Evert is oprichter van 12 Volt in Huis en uitvinder in hart en ziel. Hij was vanaf het begin een actieve deelnemer aan het Platform Samen Sneller Duurzaam Gooise Meren. Vanwege zijn originele en unieke bijdrage werd er een aparte werkgroep met de naam ‘Man op de Maan’ gecreëerd.


Wij zijn Evert zeer dankbaar voor zijn bijdrage en we zullen ons gaan bezinnen hoe we kunnen helpen zijn gedachtegoed voort te zetten.


Wij wensen zijn vrouw Sandra en kinderen Lucy, Wendy en Cindy heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies.


Samen Sneller Duurzaam

Ondersteuning duurzame initiatieven

Wil je een boomspiegel adopteren en heb je daar plantjes voor nodig? Wil je op jouw school een projectweek over bijvoorbeeld de plastic soep organiseren? Zoek je een lokale installateur voor een zonnepomp? Mail ons, wij helpen graag. 

Heb je een groter initiatief zoals bijvoorbeeld het vergroenen van je schoolplein of ben je een startup die  bijvoorbeeld oesterzwammen wil gaan kweken op koffiedrab en kun je daar hulp bij gebruiken, dan helpen we ook graag zolang het initiatief maar binnen Gooise Meren is.

 

Vul onderstaand formulier in, kun je deze niet openen? Download de pdf. Heb je hulp nodig bij het invullen ervan, mail ons. Wij helpen je graag! Een aantal ondersteunde initiatieven vind je hier.

Word ook zwerfvuilambassadeur

wijkambassadeur_edited.jpg

In meer dan 200 straten in Gooise Meren wordt regelmatig zwerfvuil opgeruimd door bewoners. Wil je ook mee helpen, geef je dan op via dit formulier. Hier kun je ook één of meer afvalknijpers aanvragen. Benieuwd of jouw straat al een ambassadeur heeft? Check het op onze plattegrond.

Duurzaam Gooise Meren

Check op deze site van de gemeente en zie wat je kunt doen om je huis en tuin meer klimaatbestendig te maken.