Ter nagedachtenis van 'man op de maan' ing. Evert Willem de Bruin


Helaas hebben we het droevige bericht ontvangen dat Evert de Bruin op 8 februari is overleden. Evert is oprichter van 12 Volt in Huis en uitvinder in hart en ziel. Hij was vanaf het begin een actieve deelnemer aan het Platform Samen Sneller Duurzaam Gooise Meren. Vanwege zijn originele en unieke bijdrage werd er een aparte werkgroep met de naam ‘Man op de Maan’ gecreëerd.


Wij zijn Evert zeer dankbaar voor zijn bijdrage en we zullen ons gaan bezinnen hoe we kunnen helpen zijn gedachtegoed voort te zetten.


Wij wensen zijn vrouw Sandra en kinderen Lucy, Wendy en Cindy heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies.


Samen Sneller Duurzaam

Ondersteuning duurzame initiatieven

Wil je een stuk groen van de gemeente adopteren en heb je daar plantjes voor nodig? Wil je op jouw school een projectweek over bijvoorbeeld de plastic soep organiseren? Kun je contacten of hulp bij een businessplan gebruiken voor een duurzaam initiatief? Mail ons, wij helpen graag.

Word ook zwerfvuilambassadeur

Feline van Raaijen.png

In meer dan 250 straten in Gooise Meren wordt regelmatig zwerfafval opgeruimd door bewoners. Wil je ook mee helpen, geef je dan op via dit formulier. Hier kun je ook één of meer afvalknijpers aanvragen. Benieuwd of jouw straat al een ambassadeur heeft? Check het op onze plattegrond.

Duurzaam Gooise Meren

Check hier op welke grond jouw huis staat en lees wat je kunt doen om je huis en tuin meer klimaatbestendig te maken.