top of page

Artikel

Zomers genieten bij De Groene Afslag


Foto-onderschrift: Lars Helder, de winnaar van de Vegan Barbecue Masters staat iedere zondagmiddag achter de grill.

De zomer is begonnen en daar speelt De Groen Afslag leuk op in met een gevarieerd programma.


Shirley Kuypers, verantwoordelijk voor de programmering, verklapt alvast dat de activiteiten op het zogenoemde ‘Coronabeach’ voor jong en oud vrij toegankelijk zijn.


Voor wie deze locatie (nog) niet kent: ze noemen zichzelf een vrijplaats voor mensen die het beste voorhebben met de planeet. Het is een inspiratieplek waar je kan eten, drinken, vergaderen en groene inspiratie kunt opdoen. Ook is het de bedoeling te laten zien dat veranderingen niet ingewikkeld hoeven te zijn, maar dat er juist hele leuke en laagdrempelige initiatieven bestaan.


Sundayroast door winnaar Vegan Barbecue masters

Om deze zomer publiek te trekken is een heus zand strand aangelegd: ‘Coronabeach’. Hier staat een volleybalnet en kan iedereen lekker komen ballen. De bar is open, de drankjes staan koud en op de donderdag is een aanschuifdiner waarbij mensen samen aan tafel eten en elkaar leren kennen. Op vrijdag is er een gezellige borrel met muziek tussen 17.00 en 19.00 uur. Zaterdag is het sportdag en kan iedereen aan de slag met een volleybal of bij de pingpongtafel.


Kuypers: "Iedereen mag zelf aan de slag dus kom gezellig met een groepje vrienden of familie. Ook zijn we nog bezig met het regelen van kinderentertainment. En op zondag kan ik vertellen dat Lars Helder, de winnaar van de Vegan Barbecue masters hier zijn kunsten aan de grill vertoont. Dat wordt echt heerlijk eten bij deze sundayroast!", zegt ze enthousiast.


Het zomerprogramma bij de Groene Afslag loopt van 16 tot en met 28 augustus en in die zes weken staat iedere woensdag tot en met zondag een andere activiteit op het programma. De Groene Afslag is te vinden aan de Amersfoortsestraatweg 1187 in Laren en dat is naast de oprit van de A1 bij Laren/Bussum-Zuid.


Foto: De Groene Afslag.

コメント


Overige artikels

Onze thema's

Aanmelden nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page