Zwerfvuil bij de skatebaan in Bussum


Begin deze maand volgden jongeren een graffiti workshop bij Versa jongerenwerk in samenwerking met Dynamic arts, DMC en de Gemeente Gooise Meren. Gisteren brachten de jongeren, onder begeleiding van professionals en de jongerenwerkers, hun graffiti kunsten aan op de skatebaan en bij de JOP aan de Ceintuurbaan in Bussum. Een prachtig kleurrijk resultaat.


Ook was er aandacht voor het zwerfvuil op en rondom deze twee plekken. De prullenbak kreeg ook een nieuwe look. Maak er een sport van je eigen troep op te ruimen!


Inmiddels worden al meer dan 256 straten in Gooise Meren schoongehouden door ambassadeurs. Ook mee helpen? Geef je hier op.


Hulp duurzame initiatieven

Wil je een stuk openbaar groen adopteren? Wil je op jouw school een projectweek over bijvoorbeeld de plastic soep organiseren? Kun je contacten of hulp bij een businessplan gebruiken voor een duurzaam initiatief? Mail ons, wij helpen je graag verder.

Word ook zwerfvuilambassadeur

In meer dan de helft van alle 655 straten in Gooise Meren, wordt regelmatig zwerfafval door inwoners opgeruimd. Help ook mee en geef je hier op. Benieuwd of jouw straat al een ambassadeur heeft? Check het op onze plattegrond.

Biologische zaden, planten, bomen en nog veel meer vind je op de BioTuinWijzer. Ook voor inspiratie en hulp bij het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van een eigen (biologisch-ecologische) tuin, balkon of dakterras.

Bedankt voor je aanmelding!