top of page

Artikel

Zwerfvuilambassadeur Freek Eshuis geëerd!


Vandaag is 'onze' zwerfvuilambassadeur Freek Eshuis vereerd met de titel Naarder van het Jaar 2021 voor zijn maandelijkse opruimactie met Vestingbewoners van de wallen in Naarden Vesting.


Dank je wel Freek dat je je ergernis aan zwerfvuil hebt omgezet in actie. En dank je wel alle andere 242 ambassadeurs die met 367 helpers 375 straten in Gooise Meren zwerfvuil opruimen!!


OPRUIMACTIES GOOISE MEREN

Elke 1e zondag van de maand kun je meehelpen om de wallen schoon te maken met de Troeptrimmen Naarden club. Verzamelen om 10 uur bij de Utrechtse Poort in de Vesting. Regelmatig biedt een lokale ondernemer uit de Vesting aan het eind nog een lekker kopje koffie of thee aan als dank.


Wil je je eigen actie starten, laat het ons weten via de mail. Aanhaken bij Troeptrimmen Bussum kan ook. Stuur daarvoor een whatsapp naar Sandra 06-20334648. Zij ruimen elke 1e zaterdag van de maand op van 11-12 uur, ergens in Bussum op waar veel zwerfvuil ligt.


In Muiden kun je meedoen met Troeptrimmen Muiden. Zij ruimen elke laatste zaterdag van de maand op. Mail Eva Mars als je mee wilt helpen.


En als laatste, in Naarden ruimt Franca Arnold met de Buurtbende het Componistenkwartier op. Meedoen? Stuur een mail naar Franca Arnold.


Ook zwerfvuilambassadeur worden? Geef je dan hier op.


Foto: NaarderNieuws.

Comments


Overige artikels

Onze thema's

Aanmelden nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page