top of page

Artikel

Inspirerende video presentaties van werkgroepleden

"Waarom het moeilijk is om dingen makkelijk te maken". Deze uitspraak van Jos de Blok, oprichter van Buurtzorg, een zorgorganisatie die winst maakt, fantastische cijfers krijgt van zowel de cliënten als de zorgprofessionals en geen managers kent.

Drie werkgroepleden van onze beweging gingen de uitdaging aan om tijdens de PechaKucha avond in Hilversum op 6 juni jl. hun verhaal in 20 slides van elk 20 seconden te vertellen. En zo werden ze gedwongen om creatief en 'to the point' te zijn.

Knap gedaan!

Hier ook nog de presentatie van Bert van Son van MUD Jeans en spreker op ons Duurzaamheidscafé over duurzaam ondernemen van afgelopen januari.

Overige artikels

Onze thema's

Aanmelden nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page