top of page

Artikel

NL Doet 10 en 11 maart


De grootste vrijwilligersactie in Nederland vind dit jaar plaats op 10 en 11 maart. Ook in Gooise Meren kun je meedoen aan acties.


Het forteiland Pampus gaat binnenkort weer open. Daarom is er hulp nodig het eiland er weer tiptop uit te laten zien. Een groot deel van het eten op Pampus komt van het eiland zelf en de moestuinen moeten weer worden voorbereid. Maar je kunt ook meubilair gaan verven als dat je beter ligt of een paadje bestraten. Van 9-15.30 uur kun je helpen en uit eigen ervaring kunnen we zeggen dat het echt leuk is om met onbekenden flink de handen uit de mouwen te steken. Hier kun je je opgeven.


Bij het voormalige NH hotel in Naarden kun je meehelpen om een buitenspeelplaats te maken voor Oekraïense vluchtelingen. Kinderen kunnen dan hun energie kwijt en leren verliezen en winnen. Ook voor de ouders is het fijn om op bankjes te kunnen zitten bij hun spelende en rennende kinderen. Kunnen ze elkaar ontmoeten en met elkaar praten in de buitenlucht bij de speelplaats. Opgeven voor deze klus kan hier.


Scoutingclub Arrowe

Arrowe doet dit jaar voor de 10e keer mee. Deze editie gaan ze het bos opruimen, de badkamer schilderen, dakplaten van de botenloods repareren, schoonmaken en straatwerk herstellen. Geef je hier op als je mee wilt helpen.


Bij de Uit-Wijk in Bussum heeft Marsha van den Bosch in 2021 een prachtige moestuin aangelegd met vrijwilligers. Op NL Doet willen ze graag dat er een pergola wordt gemaakt en moet de moestuin weer klaargemaakt worden voor het nieuwe seizoen. Helpen? Geef je hier op.


Alle acties vind je op: www.nldoet.nl


コメント


Overige artikels

Onze thema's

Aanmelden nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page