top of page

Artikel

Zoek de verbinding met elkaar


Heel veel inwoners zetten zich dagelijks in om onze mooie gemeente te verduurzamen. Via Repair Cafe's in Muiden, Naarden en Bussum. Als circulaire- of energiecoach. Als zwerfafvalopruimer en bomenridder. Als beleidsadviseur en medewerker van de gemeente. Als doeners van verschillende duurzame werkgroepen. Als lid van de voedselcoöperatie de Groenteclub, als voedselbos bewerker. Als enthousiasteling om inwoners zoveel mogelijk tuintegels te vervangen voor groen. Als leerkracht die de school verduurzaamt. En nog véél meer.


Onze beweging kent geen partijbestuur noch een reglement. Wél zetten we ons keihard in om duurzame initiatieven omhoog te helpen, funding te zoeken voor bijvoorbeeld het opschalen van circulaire projecten en houden we van partnerschappen op gelijke voet. Niemand is de baas, wij werken met elkaar, met respect en een luisterend oor.


Laten we onze beweging nog veel groter maken en sluit je bij ons aan. Dat kan ook heel simpel door ons te volgen, reageren en een duimpje te geven op verschillende sociale media zodat onze artikelen meer bereik krijgen, waardoor weer mensen enthousiast worden om ook mee te doen. Een van de vele duurzame evenementen te bezoeken en daar contact te maken. Lid te worden van een van onze werkgroepen of bijvoorbeeld te gaan helpen als vrijwilliger bij Kindertuinen Bussum. Lid te worden van de lokale energiecoöperatie Wattnu. Groen Muiderberg te ondersteunen. Een stukje openbaar groen in beheer te nemen. Wij gaan de uitdaging aan om het tij te keren. Zoek de verbinding met andere groendenkers!


Op over ons kun je uitgebreid lezen hoe wij georganiseerd zijn.

Comentarios


Overige artikels

Onze thema's

Aanmelden nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page