top of page

Artikel

Fairtrade wedstrijd: ontwerp je eigen Tony's Chocolonely feestwikkelOp elkaar gestapelde Tony Chocolonely repen

Gooise Meren is dit jaar opnieuw tot Fairtrade gemeente uitgeroepen. Om dat te vieren schrijft het Fairtrade team Gooise Meren een tekenwedstrijd uit onder basisschool leerlingen. De winnende tekening komt op de wikkel van een echte Tony's Chocolonely. De winnaar mag de nieuwe reep aanbieden aan de burgemeester van Gooise Meren en krijgt een aantal repen om zelf uit te delen. Alle reden om mee te doen dus!


Ontwerp formulier Tony Chocolonely

Waar denk jij aan bij Fairtrade (chocolade)?

Iedereen van groep 1 tot en met groep 8 mag meedoen. De tekening moet over fairtrade gaan, ofwel een eerlijke wereld. De vraag die je moet beantwoorden in je tekening: Waar denk jij aan bij fairtrade (chocolade)?


Hoe doe je mee?

Teken jouw mooiste fairtrade wikkel en lever de tekening uiterlijk 11 juni in bij de Wereldwinkel in Bussum. Je kunt de tekening ook inscannen en mailen aan: info@fairtradegooisemeren.nl Vergeet niet om je naam, mailadres, telefoonnummer, leeftijd en school erbij te zetten.


Jury - wie kiezen de mooiste tekening? Kinderen van een school in Gooise Meren, wethouder duurzaamheid Barbara Boudewijnse en Arjan van Leeuwen, voorzitter van de Wereldwinkel zitten in de jury. Zij leggen alle inzendingen naast elkaar en kiezen de mooiste. Dat zal moeilijk worden!


Doe mee! Fairtrade is een belangrijk onderwerp en daarom brengt het Fairtrade team Gooise Meren het onder de aandacht. Want met elkaar kunnen we ervoor zorgen dat de koffie-, thee en chocoladeboeren in ontwikkelingslanden het beter krijgen en dat de wereld een stukje eerlijker wordt.


Fairtrade Gooise Meren zoekt versterking

Ieders inbreng, creativiteit en positiviteit kunnen we gebruiken. Van bewuste ondernemer tot organisatietalent, van creatieve denker tot duurzame Gooise Meren inwoner. Meer info vind je hier.

Comments


Overige artikels

Onze thema's

Aanmelden nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page