Ontmoet ons op Bussum Cultureel - 18 september


Eindelijk staan we weer ergens in het wild! Op zaterdag 18 september staan we in het centrum met een stand op het Wilheminaplantsoen op Bussum Cultureel.


Kom met ons kennis maken en hoor alles over duurzame initiatieven of pitch je eigen duurzame idee. Krijg meer informatie over onze verschillende werkgroepen, help onze afval ninja's om zwerfafval op te ruimen en leen een afvalknijper.


Als je je eigen straat wilt 'adopteren' krijg je de 18e een afvalknijper van ons in bruikleen. Je staat niet alleen, inmiddels heeft meer dan de helft van alle 655 straten in Gooise Meren een ambassadeur die zwerfafval in de straat opruimt. Zin om je tuin te vergroenen? Wij weten raad. Kortom, zie je de 18e september op standnummer 24AOndersteuning lokale duurzame initiatieven

Wil je een stuk groen van de gemeente adopteren en heb je daar plantjes voor nodig? Wil je op jouw school een projectweek over bijvoorbeeld de plastic soep organiseren? Kun je contacten of hulp bij een businessplan gebruiken voor een duurzaam initiatief? Mail ons, vinden we fijn!

Word ook zwerfvuilambassadeur

Feline van Raaijen.png

Word zwerfvuil ambassadeur 

Inwoners ruimen zwerfafval op in meer dan de helft van alle 655 straten van Gooise Meren. Ook meehelpen? Geef je hier op.

Je kunt dan ook een afvalknijper aanvragen. Benieuwd of jouw straat al een ambassadeur heeft? Check het op onze plattegrond.

Check hier op welke grond jouw huis staat en lees wat je kunt doen om je huis en tuin meer klimaatbestendig te maken.

Biologische zaden, planten, bomen en nog veel meer vind je op de BioTuinWijzer. Ook voor inspiratie en hulp bij het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van een eigen (biologisch-ecologische) tuin, balkon of dakterras.

Recente artikelen